X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

A fost reținut suspectul de omorîrea cu cruzime a unei femei

27 iul. 2013,, 17:53   Societate
3680 0
Foto:.mignews.com
Un bărbat a fost reţinut de poliţişti, fiind bănuit că ar fi omorît o femeie în capitală. Suspectul, în vîrstă de 37 ani, este originar din satul Ştefăneşti, Floreşti, iar anterior a fost judecat pentru furturi din apartamente şi nu avea un loc permanent de trai în Chişinău, informează publika.md.

Bărbatul a recunoscut că este vinovat şi a arătat detaliat cum a comis crima, dar spune că nu regretă faptul că a omorît femeia. Potrivit lui, victima a fost ucisă cu un cuţit de bucătărie pentru că i-ar fi adresat cuvinte vulgare. Cei doi se cunoşteau de ceva timp, iar femeia ar fi venit unde înnopta bărbatul în seara omorului.

Suspectul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi riscă să stea după gratii de la 15 pînă la 20 de ani sau închisoare pe viaţă.

Amintim că, pe 20 iulie, pe strada Tăbăcăria Veche a sectorului centru din capitală, a fost găsit cadavrul unei femei în fîşia forestieră de pe malul rîului Bîc. Victima avea multiple plăgi provocate cu un cuţit. Ulterior, forţele de ordine au stabilit identitatea femeii, în vîrstă de 29 de ani, care s-a dovedit a fi originară din oraşul Călăraşi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав