Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Putin s-a întîlnit cu Bashar al-Assad la Soci

21 noi. 2017,, 08:41   Externe
2542 1

Președintele rus Vladimir Putin s-a întîlnit luni seară cu președintele sirian Bashar al-Assad în stațiunea Soci, în sud-vestul Rusiei, cu două zile înaintea unui summit tripartit Rusia-Iran-Turcia privind Siria, a anunțat marți Kremlinul, relatează AFP și Reuters.

"Vladimir Putin a purtat negocieri cu președintele sirian Bashar al-Assad, care s-a deplasat în Rusia pentru o vizită de lucru", a precizat Kremlinul într-un comunicat, adăugînd că cei doi lideri au discutat despre lupta împotriva terorismului și perspectivele unui acord politic în Siria.

Liderul de la Kremlin l-a ''felicitat'' pe Assad pentru rezultatele sale în lupta împotriva terorismului, se menționează în comunicat.

Conform unor imagini transmise de televiziune rusă, Assad le-a mulțumit lui Putin, ministrului rus al apărării și șefului Statului Major al Rusiei pentru sprijinul lor în Siria.

Putin a afirmat de asemenea că, după întîlnirea cu Assad, intenționează să discute cu emirul Qatarului, cu președintele american Donald Trump și cu liderii din Orientul Mijlociu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?