Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Caz îngrozitor a avut loc în această seară, într-o carieră de piatră din satul Pașcani

21 noi. 2017,, 00:18   Societate
4924 0

În această seară, în jurul orei 20:00, salvatorii au fost alertați și informați de către poliție, referitor la o situație ce s-ar fi întîmplat în această după-amiază în apropiere de satul Pașcani, raionul Criuleni, într-o carieră de piatră.

Potrivit poliției, soțiile a trei muncitori ai carierei au alertat autoritățile, după ce au văzut că bărbații nu se întorc acasă de la muncă.

Îmediat, în teren a intervenit prima echipă de salvatori, care a descoperit sub ruine corpurile neînsuflețite a doi bărbați, iar al treilea a fost transportat la spital.

După ceva timp, și acesta a decedat, în instituția medicală. Potrivit informațiilor operative, peste cei trei muncitori s-a prăbuțit un mal de piatră din acea carieră.

Trei echipe de intervenție, cu un număr de aprope 20 salvatori și pompieri au lucrat în teren pentru cercetarea locului accidentului, asigurîndu-se că nu mai există persoane în plus, care au avut de suferit, dar și pentru a face posibil accesul organelor de drept, întru cercetarea circumstanțelor, care au dus la producerea acestui incident.


Alte circumstanțe urmează să fie stabilite.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?