Președintele Portugaliei a vizitat standul Viorica-Cosmetic (FOTO) ©

Președintele Portugaliei a vizitat standul Viorica-Cosmetic (FOTO)

Grație susținerii din partea mai multor producători autohtoni: Viorica-Cosmetic, Orhei-Vit, Doctor FARM, Lacrima de Aur (Aliment Ulei), Wine of Moldova, Rifero, Ponti, Republica Moldova a fost prezentă la Bazarul Diplomatic de la Lisabona (17-18 noiembrie), pentru prima dată, cu produse moldovenești.

Vizitatorii „Bazarului Diplomatic 2017” au avut posibilitatea să se familiarizeze cu toate produsele create de „Viorica Cosmetic”, și anume  Cosmeplant, Viorica Spirulina, Viorica Grapes, Viorica Bebelus.

Și moldovenii din Portugalia au venit cu un sprijin semnificativ, ajutînd la prezentarea produselor (Rodica Gherasim, Stella Verega, Viorica Croitoru), atrăgînd vizitatorii cu cîntecul popular moldovenesc, contribuind la secția gastronomică a Bazarului cu bucate tradiționale moldovenești gătite acasă de Natalia Saculțeanu, Viorica Croitoru.

Președinte Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa, a onorat standul Republicii Moldova cu prezența sa, susținînd și apreciind spectrul de produse cosmetice, vinicole și alimentare și altele.

Bazarul Diplomatic 2017 din Portugalia este un eveniment de solidaritate promovat de Asociația Familiilor Diplomaților Portughezi, cu sprijinul președintelui republicii. Ediția din acest an a evenimentului are loc în zilele de 17-18 noiembrie, în intervalul de timp cuprins între orele 11:00 și 19:00, la Centrul de Congrese din Lisabona (Praça das Indústrias).


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Sondaj Toate

load