Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

„Poşta Moldovei” a deschis în premieră o agenție poștală în Criuleni (FOTO) ©

20 noi. 2017,, 10:01   Societate
1768 0

Pe 18 noiembrie Î.S. „PoştaMoldovei” şi-a extins rețeaua teritorială cu încă o agenție poștală. Inaugurarea Agenției Poștale 4829 din satul Porumbeni, raionul Criuleni, a avut loc cu mult fast.

Cu această ocazie, „Poșta Moldovei” a organizat un eveniment de deschidere oficială.
Directorul Centrului de Poștă Criuleni, Ion Grecu, a menționat că deschiderea noilor agenții poștale este o dovadă că întreprinderea se modernizează.

„S-a muncit foarte mult pentru realizarea acestui proiect inedit pentru satul Porumbeni. Eu cred că deschiderea acestei agenții poștale reprezintă un exemplu concludent de conlucrare între administrația publică locală și Poșta Moldovei. Vom depune toate eforturile pentru ca populația satului să poată beneficia doar de servicii de calitate”, notează NOI.md.

Primarul comunei Pașcani, Vasile Gîrbea, a mulțumit Întreprinderii pentru contribuția pe care a avut-o în această localitate. „Ne bucurăm foarte mult de prezența și susținerea Î.S. „Poșta Moldovei”, pentru că am colaborat la acest proiect interesant și necesar satului. Datorită acestei agenții poștale, populația satului Porumbeni va putea beneficia cu ușurință de serviciile poștale”. Nu în ultimul rînd, funcționarul i-a felicitat pe angajații instituției și a susținut continua modernizare a întreprinderii.

Deputatul Constantin Țuțu i-a felicitat pe locuitorii comunei: „Acest gen de proiecte contribuie la dezvoltarea satului Porumbeni. Deschiderea acestei agenții este foarte benefică și utilă pentru populația comunei Pașcani. Vă doresc multe realizări frumoase în continuare”.

În cadrul Agenției Poștale 4829, clienții vor putea beneficia de servicii bine cunoscute, cum ar fi: plata pensiilor, subvențiilor și indemnizațiilor, transferuri de bani, comerțul cu amănuntul, recepționarea plăților de la populație pentru diverse servicii.

Deschiderea Agenției Poștale face parte din planul de extindere al întreprinderii pentru anul 2017, cu scopul de a fi mai aproape de beneficiarii „Poșta Moldovei”. Pînă acum au fost deschise 1280 de oficii poștale în toată republica, iar pînă la sfîrșitul anului se planifică noi deschideri și renovări.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?