X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

PSRM: Respectăm voința celor care nu au votat dar avem cîteva întrebări

19 noi. 2017,, 21:42   Politică
8854 23

Reprezentanții Partidului Socialiștilor au organizat o conferință de presă în legătură cu referendumul privind demisia primarului suspendat din funcție, Dorin Chirtoacă.

Purtătorul de cuvînt al șefului statului, care este și membru PSRM, Ion Ceban și-a începutul discursul cu mulțumiri îa adresa tuturor cetățenilor care și-a exprimat opțiunea de vot, specificînd că plebiscitul de astăzi este cel mai democratic procedeu care a avut loc pînă acum în țară.

Totodată, socialistul a spus că formațiunea respectă și poziția persoanelor care nu au ieșit la vot, însă a avut cîteva întrebări în adresa lor.

“Respectăm și voința celor care nu au ieșit la vot. Vă place să mergeti pe drumurile sparte? Este treaba d-voastră! Vă pleca că copii d-voastră mănîncă produse alterate? Ați avut opțiunea să spuneți nu. Vă place să vă fure din spațiul verde? Vă plac facturile majorate? Nu putem să vă facem nimic. Dacă vă place așa, ați avut alegerea să stați acasă. Nu avem decît să respectăm această alegere”, a spus Ion Ceban.

Totodată, Ceban, consideră drept o decizie greșită faptul că formațiunile politicie care au boicotat plebiscitul.


“A boicota un procedeu democratic din considerent democratic este o obțiune greșită. Cei care au făcut acest lucru să-și asume pe deplin ce va urma. Aici mă refere la PDM și PAS. În momentul de față capitala ajunge pe mîinele PD și a lui Plahotnic iar de acest lucru se face voinovat mai exact Maia Sandu”, a spus Ceban.

Acesta l-a îndemnat pe Dorin Chirtoacă să-și dea demisia, dacă vrea ca lucrurile să meragă bine în municipiul Chișinău.

“Nu știu ce va spune Chirtoacă dar am mari dubii că se va întoarce în fotoliul de primar. Dacă vrea ca lucrurile să meargă înainte ar fi bine să-și dea demisia prentru că este și el parte al acestui scenariu. Nu știu dacă și-a negociat libertatea, dar știu că este santajabil cu toate dosarele pe care le are” a spus Ion Ceban.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?