Silvia Radu, în inspecție la grădinița unde s-a servit mîncare cu viermi

Silvia Radu, în inspecție la grădinița unde s-a servit mîncare cu viermi

Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a inspectat miercuri, 15 noiembrie 2017, Grădinița nr. 157 din capitală, unde recent copiilor li s-a servit mîncare cu viermi, notează NOI.md.

Ea a dorit să verifice personal starea de lucruri în grădiniță. Astfel, împreună cu viceprimarul Ruslan Codreanu, au vizitat blocul alimentar al grădiniței și au discutat cu personalul angajat.

În urma controlului s-a constat că au existat grave nereguli în procesul de alimentație. Produsele care erau destinate copiilor nu erau conforme cu normele sanitare. Ca urmare a faptelor constatate, primarul interimar a propus sancționarea Veronicăi Solomițchi, șefa Direcției educație, tineret și sport a sectorului Buiucani, precum și a lui Alexandru Fleaș director al Direcției generale educație, tineret și sport a municipiului Chișinău.

Comisia de disciplină a municipiului Chișinău s-a întrunit pe 16  noiembrie curent. În baza prevederilor legale, Comisia a acordat sancțiunea MUSTRARE celor doi angajați ai municipalității.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load