Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

O rudă a reginei Elisabeta urmează să facă închisoare

15 noi. 2017,, 04:00   Externe
2557 0

Omul de afaceri Gary Goldsmith (52 de ani), unchiul lui Kate Middleton a fost arestat pe 13 octombrie, după ce și-a bătut cu brutalitate soția, Julie-Ann (47 de ani).

El deja s-a prezentat în fața unui judecător și și-a cerut scuze pentru faptele lui. Acesta a lovit-o pe femeie cu violență, pe stradă, chiar în fața casei lor, după ce Julie l-a acuzat că s-a drogat. Un șofer de taxi, Daniel Shepherd, a văzut întrega scenă și a alertat autoritățile. Omul de afaceri multi-milionar, fratele mai mic al mamei lui Kate, Carole Middleton, a fost arestat imediat pentru violență domestică. Soția lui, Julie-Ann a fost dusă cu o ambulanță la spital, fiind grav rănită la ochi.

Gary Goldsmith s-a prezentat în fața unui judecător la tribunalul Westminster Magistrates și a recunoscut că și-a bătut soția în fața casei lor de pe strada Wimpole, în centrul Londre, urmînd ca în curând să-și primească sentința. El riscă o pedeapsă maximă de șase luni de închisoare. Goldsmith este fratele mai mic al lui Carole Middleton, mama lui Kate, și a participat atît la nunta ducesei de Cambdridge, cât și a Pippei Middleton.

Potrivit presei britanice, regina Elisabeta a II-a a fost foarte deranjată de acest eveniment, spunînd că e o mare rușine pentru casa regală.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?