Fiul cel mare al președintelui a confirmat corespondența cu WikiLeaks

Fiul cel mare al președintelui a confirmat corespondența cu WikiLeaks

Fiul președintelui american a publicat mesaje prin care confirmă relatările că ar fi intrat în contact cu WikiLeaks, în campania electorală, la cîteva ore.

Asta după ce publicația The Atlantic a dezvăluit fragmente din corespondența între Donald Trump jr. și organizația fondată de Julian Assange.

Schimbul de mesaje între fiul președintelui și organizație au avut loc în perioada în care WikiLeaks publica emailuri sustrase de la șeful campaniei lui Hillary Clinton, contracandidata republicanului Donald Trump.

Mesajele arată WikiLeaks lăudînd afirmațiile pozitive ale lui Donald Trump, în acel moment candidat la președinția SUA, în ceea ce privește organizația fondată de Assange și cerîndu-i lui Trump Jr., să publice declarațiile fiscale ale tatălui său.

"Iată întreg schimbul de mesaje cu @wikileaks (cu cele 3 răspunsuri ale mele), pe care una din comisiile Congresului a ales să le divulge selectiv. Ce ironie!", a scris Donald Trump Jr. pe Twitter.

Avocații fiului președintelui american au prezentat mesajele celor trei comisii din Congres care anchetează cazul ingerințelor Rusiei în campania electorală și al presupuselor contacte între apropiați ai președintelui Donald Trump și oficiali ruși.

Mesajele publicate aparent indică faptul că fiul președintelui a ignorat o mare parte din mesajele de la WikiLeaks, răspunzînd doar la cîteva.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load