X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Electoratul PLDM va fi ciopîrţit de către partidul grupului Hadârcă – declarație

25 iul. 2013,, 09:00   Politică
5430 12
Foto : point.md
Decizia liberalilor reformatori de a întemeia un partid aparține liderului Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat. Declarația a fost făcută de ex-vicepremierul pe probleme sociale, liberalul Mihai Moldovanu, pe blogul său, transmite NOI.md.

Mihai Moldovanu susține că Vlad Filat creează pericole pentru propriul partid fără să-și dea seama. ”Ideea de formare a unui nou partid este a lui Vlad Filat. Cred că Vlad Filat încă nu şi-a dat seama, de fapt, că a creat un partid pe linia propriului partid, fiindcă electoratul PLDM va fi ciopîrţit de către partidul-tentacul al PLDM, condus de grupul Hadârcă. Este bine cunoscut faptul că electoratul PLDM este foarte pestriţ, format din persoane care, de cele mai multe ori, şi-au abandonat propriile viziuni, principii în favoarea unor funcţii mari cu venituri grase”, a precizat Moldovanu.

Totodată, liberalul se arată convins că partidul reformatorilor nu va trece pragul electoral la următoarele alegeri parlamentare. „A rămas puţin timp pîna la desfăşurarea alegerilor parlamentare şi atunci ne vom convinge ca acest partid-tentacul nu va avea nicio pondere”, a prognozat Moldovanu.

Luni, 22 iulie, ”grupul Hadârcă” a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că urmează pînă în toamna acestui an să întemeieze un partid cu doctrină liberală.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?