Locuitorii de pe aceste străzi nu vor avea, azi și mîine parțial, apă la robinet

Locuitorii de pe aceste străzi nu vor avea, azi și mîine parțial, apă la robinet

S.A. „Apă-Canal Chişinău” anunță că este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile pentru astăzi, 14 noiembrie, pe mai multe străzi din comunele municipiului Chișinău.

Astfel, în legătură cu executarea lucrărilor de branşare a apeductului nou-construit din str. Bujorilor, în intervalul 09:00–18:00, vor fi afectaţi de lipsa apei potabile consumatorii din următoarele străzi: str. Livadarilor; str. Bujorilor; str-lele Bujorilor; str. Sf. Maria și str. Busuioceşti.

Totodată, în legătură cu executarea lucrărilor planificate la apeductul cu D-800mm de alimentare cu apă, de la ora 09:00 pînă miercuri - pe data de 15 noiembrie, ora 09:00, vor fi afectaţi de lipsa apei potabile consumatorii din următoarele localităţi: or. Vadul lui Vodă, or. Văduleni, or. Vadul Nou; com. Tohatin; com. Budeşti; com. Cruzeşti; s. Buneţ; Î.P. „Asociatul”; Î.P. „Izvorul Vesel”.

Mai mult, „Apă-Canal Chișinău” informează că vor avea loc executarea lucrărilor de înlocuire a robinetelor şi contoarelor. De aceea, în intervalul 9:00–17:00, vor fi afectaţi de lipsa apei potabile consumatorii din or. Ialoveni, de pe următoarele străzi: Libertăţii, 17; Dacia, 17/2; Ștefan Neaga; 27 August, 8, și A.Hajdeu, 55.

Pentru informaţii suplimentare Vă puteţi adresa la Serviciul dispeceratul central tel. 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load