X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Un oraș din India vrea să scape complet de cerșetorie

14 noi. 2017,, 03:00   Externe
2251 0

Oficialii din orașul indian Hyderabad au anunțat o măsură inedită pentru a combate cerșetoria.

Oamenii care anunță autoritățile unde se află un cerșetor primesc o recompensă în valoare de 500 de rupii, echivalentul a 7,60 de dolari. În acest fel, oficialii speră să scape complet de acest fenomen, relatează bbc.com.

Conducerea orașului aflat în sudul Indiei speră ca după 15 decembrie să nu mai fie niciun cerșetor pe străzi. Pentru a îndeplini acest obiectiv, locuitorii sunt recompensați cu bani de fiecare dată cînd oferă informații autoritățile privind prezența unei persoane care trăiește din mila celorlalți.

În plus, poliția din oraș a interzis în mod oficial cerșetoria. Criticii spun că măsura are legătura cu vizita pe care Ivanka Trump urmează să o efectueze în oraș. Acesta se va afla în Hyderabad pentru două zile, 28 și 29 noiembrie. Pentru a pregăti acestă vizită, cerșetorii au fost adunați de poliție de pe străzi și duși în centre speciale.


Astfel, aproximativ 366 de cerșetori au fost preluați de autorități pînă acum. 128 dintre ei au rămas în centre, în timp ce 238 s-au întors acasă, cu promisiunea că nu vor mai cerși niciodată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?