Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

PAMM-conturi – un instrument financiar stabil într-o perioadă instabilă ©

20 noi. 2017,, 11:51   Economie
3568 0

Nu este un secret că în orice perioadă instabilă din punct de vedere financiar și politic, chiar și acumulările solide, dacă sunt depozitate într-o bancă, pe un card sau sub pernă, își pierd treptat valoarea.

La diverse depozite bancare – ratele practic nu acoperă inflația și, prin urmare, este puțin probabil să vă puteți majora capitalul. O opțiune excelentă este tranzacționarea pe piața valutară Forex, dar necesită abilități și experiență, precum și disponibilitate de timp. Pentru cei care nu se pot lăuda cu toate cele enumerate, instrumentul ideal pentru profiturile potențiale vor fi PAMM-conturile – un produs financiar popular al companiei Alpari. Timp de aproape 9 ani de existență, el nu numai că a cucerit investitorii, ci a devenit, de asemenea, un atribut important al oricărei companii de brokeraj ce se respectă.

Cum funcționează PAMM-conturile?

Nu trebuie să vă fie frică de un nume necunoscut – principiul de lucru al PAMM-conturiloreste destul de simplu. Dvs. investiți în tranzacționarea unuia sau mai multor traderi cu experiență. În gestiunea traderului, este, de asemenea, și capitalul propriu, ce asigură un interes personal față de rezultat. Toate acestea în total formează volumul de fonduri cu care se tranzacționează. Rezultatele sunt împărțite proporțional în dependență de contribuția fiecărui participant. Prin urmare, veți obține un instrument flexibil și extrem de profitabil. Până în prezent, rulajul total acestui serviciu al companiei Alpari este de 157 miliarde USD, iar numărul traderilor este cel mai mare din Rusia și țările CSI. Pentru dezvoltarea PAMM-conturilor, Alpari a primit numeroase premii financiare internaționale pentru contribuția sa la dezvoltarea serviciilor de investiții, cele mai bune programe de gestionare a banilor și multe altele.

Din punct de vedere al confortului este clar, dar ce este cu profitabilitatea?

Bineînțeles, secretul popularității instrumentului se datorează nu numai confortului utilizării acestuia. PAMM-contul, de asemenea se deosebește față de metodele tradiționale de investiții prin profitabilitatea sa. Nivelul profitului al acestui instrument de investiții nu este limitat cu nimic. De exemplu, fluctuațiile unei unități valutare de la 30 unități la 60 unități ar însemna un profit de 100% pentru cei care la timpul potrivit au cumpărat, și apoi au vândut această unitate valutară. Ne întoarcem de unde am început – în perioade neliniștite, astfel de situații sunt tot mai frecvente. Pentru a obține un rezultat optimal, vă recomandăm să investiți cel puțin 1000 $. Un alt detaliu al PAMM-conturilor este securitatea completă împotriva retragerii neautorizate a fondurilor – fiind implementată printr-un sistem special de confirmare prin SMS și de auto-informatori. Și, în sfârșit, clientul are control total asupra capitalului – alimentarea și retragerea se realizează numai cu ajutorul cabinetului personal pe site-ul Alpari. Iar pentru efectuarea acestor operațiuni, puteți folosi o varietate de moduri – la dispoziția Dvs. vă stau transferurile bancare, cardurile bancare, Internet banking, transferuri electronice sau terminale de plată. Și totul este rapid și fără comision! Investiți în PAMM-conturile de la compania Alpari chiar acum!

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?