Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Silvia Radu începe reforma Primăriei Chișinău

13 noi. 2017,, 10:05   Capitala
3966 1

Primarul interimar al capitalei, Silvia Radu, a anunțat astăzi că, în perioada imediat următoare, în cadrul Primăriei Chișinău va începe reforma și restructurarea instituției.

Anunțul a fost făcut la sfîrșitul ședinței operative a Primăriei, transmite NOI.md

Potrivit primarului interimar, despre aceasta ea a discutat cu partenerii internaționali, care, potrivit ei, sînt gata să susțină Primăria în acest proces, inclusiv financiar.

Silvia Radu a adăugat că la Primărie există numeroase direcții în cadrul cărora activează cîte 800 de angajați. Multe dintre aceste direcții se suprapun și nimeni nu cunoaște de care domenii trebuie să se ocupe.

„Organismele internaționale sînt gata să ne susțină în acest proces. D-voastră știți mai bine decît mine cîte direcții avem, nu sînt sigură ca sînt 30 sau 50, sau 80. Nu am putut face claritate. Ei au zis ca o să ne ajute în acest proces dacă vom demonstra voință în faptul că vrem să ne modernizăm Primăria. Tot ceea ce v-am spus azi nu reprezintă o critică la adresa dvs., dar este un mesaj de mobilizare. Nu judec pe nimeni care a condus Primăria. Prioritatea mea este ceea ce va fi pe viitor”, a subliniat Silvia Radu.


Totodată, ea a adăugat că a fost numită în această funcție pentru ca să rezolve o situație de criză și va face asta cu toată priceperea pe care o are.

„Este o provocare pentru mine și vreau să las lucruri bune după mine, indiferent cît timp o să ocup aceasta funcție. Vă îndemn și pe dvs. să aveți o atitudine de conlucrare”, a spus primarul general interimar.


Silvia Radu a fost numită pe 6 octombrie viceprimar al Chișinăului. După ce Nistor Grozavu a renunțat la funcția de primar interimar al capitalei, interimatul va fi asigurat de Silvia Radu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?