X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Grup de enoriași: Mitropolitul este un trădător care a trecut în tabăra vrăjmașilor

24 iul. 2013,, 12:30   Societate
14678 12
Foto : cubreacov.wordpress.com
”Conducerea Bisericii Ortodoxe din Moldova doar imită lupta cu homosexualitatea. Mitropolitul este un trădător. El a trădat biserică și a trecut în tabăra vrăjmașilor”. Declarația aparține unui grup de enoriași și a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă. Aceștia s-au adresat mitropolitului Moldovei, Vladimir, cerînd ca declarația privind o posibilă excomunicare a guvernanților, adoptată în luna mai de Sinod, să fie respectată.

Mihail Lupașcu, unul dintre enoriași, a declarat: ”Astăzi noi asistăm la un proces periculos. Noi vedem în conducerea Bisericii oamenii care pot să se opună procesului de atac asupra credinței, dar nu o fac. Noi ne încredințăm conducerii bisericii, dar vedem că răul este chiar acolo. Conducerea tace și crede că situația se va rezolva de la sine”.

Pavel Gavrilov, un alt reprezentant al societății civile, a spus că ”se întîmplă lucruri strașnice, iar mitropolitul trebuie să adopte o atitudine clară”.

Amintim că, pe 19 mai 2013, Sinodul a adoptat o declarație prin care au atenționat guvernanții în privința unei posibile excomunicări.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?