Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Propunerea făcută de Ceban lui Chirtoacă, după eliberarea din arest

11 noi. 2017,, 16:33   Politică
4876 6

Socialistul Ion Ceban, l-a invitat astăzi pe primarul suspendat Dorin Chirtoacă, la dezbateri publice. Reacția vine, după ce ieri, Chirtoacă a fost eliberat dina rest la domiciliu în arest judiciar, transmite NOI.md

Acum că nu-l impiedica nimic pe Dorin Chirtoacă să participe la emisiuni, il invit să mergem oriunde, la orice emisiune de dezbateri ... despre relevanța referendumului, începînd cu ziua de luni. Să discutăm despre oraș și administrarea capitalei, nu despre viața de după serviciu a primarului, Putin, mîna moscovei și alte "impedimente" de acest tip în procesul de administrare al Chișinăului”, a scris Ceban pe contul său.

Precizăm, pe data de 19 noiembrie în municipiul Chișinău va avea loc un referendum cu privire la demisia primarului suspendat, Dorin Chirtoacă, acuzat de corupție.

Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral și Comisia Electorală Centrală au lansat un număr de telefon la care cetățenii pot obține informații privind referendumului local de revocare a primarului de Chișinău.

Cu un apel la: (022) 88 01 01, alegătorii vor afla informații despre secția la care votează și procedura de vot, dar și despre depunerea contestațiilor și verificarea prezenței în listele electorale

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?