X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Balonul oficial al Campionatului Mondial de fotbal din 2018 a fost prezentat

11 noi. 2017,, 02:00   Sport
3584 0

Balonul oficial al Campionatului Mondial de fotbal din 2018 a fost prezentat la Moscova.

Denumită Telstar 18, mingea amintește de cea utilizată la Cupa Mondială din Mexic, în anul 1970, cîștigată de Brazilia lui Pele. Acum însă designul acesteia este unul ce conține elemente moderne.

Culorile de bază sînt albul și negrul, balonul fiind special creat pentru a oferi mai multă vizibilitate pe ecranele televizoarelor. Acesta este primul balon decorat cu pentagoane negre.

Mingea dispune de un cip NFC inserat și este cel mai tehnologizat balon de pînă acum. În momentul interacţiunii, fiecare minge generează un cod unic, oferind conţinut şi informaţii exclusive pentru utilizator.

"Sîntem încrezători că această minge va îndeplini cele mai mari cerințe și că aceasta corespunde celor mai înalte standarde."

Balonul a fost testat deja de unele vedete ale fotbalului mondial precum Lionel Messi, Xabi Alonso, Zinedine Zidane şi Lukas Podolski, prezenţi şi ei la marele eveniment. Ei au jucat o miuţă pe un mini-teren improvizat.

Potrivit informațiilor oferite de Uniunea Rusească de Fotbal, noul balon va fi pus în vînzare începînd de vineri, la prețul de 150 de euro bucata.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?