Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3994

O cîntăreață celebră, acuzată de hărțuire

10 noi. 2017,, 03:30   Externe
4238 1

Diva Mariah Carey nu a scăpat de valul de acuzații de hărțuire sexuală care face în acest moment ravagii la Hollywood și în întreaga lume.

O companie de bodyguarzi amenință că o va da în judecată pe vedetă pentru hărțuirea unora dintre gărzile sale de corp, informează miercuri Huffingtonpost.fr.

Michael Anello, directorul companiei Anello Security and Consulting din Los Angeles, este cel care ar putea lansa acțiunea în justiție, potrivit site-ului american TMZ. Acuzațiile privesc perioada în care artista a folosit serviciile acestei companii de bodyguarzi, între iunie 2015 și mai 2017.

Anello povestește cum cîntăreața îl umilea în mod repetat, numindu-l "skinhead", "nazist", "membru al Ku Klux Klan" sau "suprematist alb" și cum aceasta nu "voia să fie înconjurată decît de bărbați de culoare, niciodată de albi".

El a adăugat că, în timpul unui sejur la Cabo San Lucas în Mexic, Mariah l-ar fi rugat să vină în camera sa să mute un bagaj. Odată ajuns în cameră, el a dat de artistă îmbrăcată într-o lenjerie transparentă. Anello povestește că a încercat să scape din această situație jenantă, însă diva l-ar fi forțat să mute valiza. Michael Agnello a părăsit apoi camera, povestind că nu a existat niciun contact fizic între el și cîntăreață.


Anello susține, de asemenea, că artista îi datorează peste 220.000 de dolari pentru plata salariilor. Cazul ar fi deja în curs de negociere, în condițiile în care avocații companiei de bodyguarzi s-ar fi întîlnit cu cei ai artistei.

Cu toate acestea, după primele discuții, TMZ a anunțat că Michael Anello nu a fost mulțumit de suma propusă de către cealaltă parte.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvînt a lui Mariah Carey susține că nu este la curent cu acuzația de hărțuire sexuală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?