X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

Alexander Domogarov s-a însurat?

23 iul. 2013,, 11:55   Showbiz
4650 0
Foto : a-domogarov.narod.ru
Unul dintre cei mai populari actori ruși, la care visează milioane de femei, Alexandr Domogarov, a comentat zvonurile cu privire la căsătoria sa secretă. Artistul, care a împlinit deja 50 de ani, nu a ascuns că, într-adevăr, nu mai este un bărbat liber, însă a preferat să păstreze tăcerea în ce o priveşte pe actuala lui soție.

Chiar zilele trecute Alexandr Domogarov şi-a sărbătorit aniversarea de 50 de ani. Actorul a decis să-şi sărbătorească jubileul într-una din sălile de concert. La sărbătoare, în afară de un număr mare de fani, au sosit și celebritățile autohtone, printre care se afla şi Grigori Leps, care i-a făcut cadou jubiliarului cîteva piese muzicale, în ciuda interdicţiei medicilor de a cînta.

Între timp, pe microblogg-ul sărbătoritului, printre felicitări, s-a strecurat un mesaj foarte curios. Un oarecare Andrei Sviridovski a scris: "Saşa, acum 12 ore a avut loc un eveniment marcant! Ţi-ai făcut un cadou către Jubileu! Felicitări cu ocazia căsătoriei legale! Amar!". La acest mesaj Alexandr Domogarov a răspuns, în stilul său, scriind: "A fost o CEREMONIE SECRETĂ!!!!!!)))))))))))))) E PLĂCUT! ))))) pe de o parte, pe de alta .........". După un timp, Alexandr, cunoscut pentru confruntările sale scandaloase cu reprezentanţii presei, a scris pe microblogg-ul său următoarele: "Eu nu înțeleg, DE CE NU SE VORBEŞTE DESPRE CĂSĂTORIA MEA? E regretabil pentru MULȚI, dar, cum spunea Henric al IV-lea ‒ căsătorit, căsătorit, dar nu mort pînă la capăt!".

Ce-i drept Alexandr Domogarov nu se grăbeşte să spună cine este soția lui şi dacă este de facto căsătorit.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав