X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Silvia Radu vrea să-i disciplineze pe consilierii municipali (VIDEO)

8 noi. 2017,, 10:31   Capitala
4719 0

Noul primar general interimar al Chișinăului, Silvia Radu, se ia de capul consilierilor municipali și vrea să îi disciplineze, notează NOI.md.

Este deja o tradiție ca ședințele Consiliului municipal Chișinău (CMC) să înceapă cu o întîrziere de cel putin 30 min, iată că și astăzi această tradiție nu a fost încălcată.

În situația creată, noul primar general interimar s-a arat indignată și i-a chemat pe toți consilierii nu doar să vină la timp, dar și să uite de problemele și interesele politice și să se ocupe de ceea ce îi vizează direct, și anume de problemele locuitorilor capitalei.

„Invit consilierii să fie disciplinați și să se prezinte la timp la ședințele CMC. Să începem ședințele la jumătate de oră dupa ora stabilită, consider că este inacceptabil și inadmisibil. Ei primesc un salariu de 10 ori mai mare decît salariul mediu al angajatilor Primăriei, ar trebui să își asume responsabilitatea și să fie prezenți în sală la timp”, a declarat Silvia Radu.

Deoarece în sală erau prezenți doar 6 consilieri din 51, primarul interimar a constatat lipsă de cvorum și a închis ședința.


Președintele fracţiunii PCRM şi a celor fără de partid din CMC, Vasile Chirtoca, a susținut determinarea Silviei Radu de a-i disciplina pe consilerii locali.

„Vreau să atrag atenția asupra faptului că fracțiunea noastră tot timpul se ocupă de rezolvarea problemelor cetățenilor, de aceea sîntem azi aici. Ne adresăm colegilor consilieri și îi îndemnăm să uite de interesele politice și să se ocupe doar de problemele orașului”, a punctat Chirtoca.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?