X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Voronin îl ia peste picior pe Ghimpu

7 noi. 2017,, 15:41   Politică
10329 6

Voronin îl ia peste picior pe Ghimpu: ”E specialist pe municipiu, dar toată primăria trebuie fugărită”.

Ex-președintele Vladimir Voronin l-a luat peste picior pe liderul PL, Mihai Ghimpu, numindu-l „specialist pe municipiu”. Reacția vine după ce Voronin a fost solicitat de jurnaliști să comenteze numirea în funcție de primar general interimar a Silviei Radu. Liderul PCRM i-a îndemnat pe jurnaliști să ceară opinia lui Mihai Ghimpu.

„Asta duceti-va la Ghimpu, el e specialist pe municipiu. Nu am nicio părere, pentru că noi nu participăm la aceste lucruri. Acestea sînt problemele CMC și a celor care organizează aceste evenimente în CMC. În general, în Chișinău trebuie de schimbat foarte mult.

Care o sa fie succesul, o să vedem, dar trebuie de schimbat foarte mult, radical de schimbat și dacă tot s-a limitat numai la numirea unui sau altul viceprimar, nu o să se schimbe nimic, acolo toată primăria trebuie de fugărit, asta așa, mai simplu explicat. Acolo toți sînt implicați în ceva, în chestii de corupție, de interese și așa mai departe”, a declarat fostul președinte Vladimir Voronin, citat de PRO TV.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?