Voievozii, ”descusuți de secrete” la o emisiune TV (VIDEO)

Voievozii, ”descusuți de secrete” la o emisiune TV (VIDEO)

După ce recent au revenit cu patru medalii de la Campionatul Mondial de Arte Marțiale Unificate 2017, desfăşurat în Italia, luptătorii Federaţiei de Luptă Naţională „VOIEVOD” au fost descusuți de secrete în cadrul emisiunii „Prima Oră” de la Prime TV.

Potrivit luptătorilor, secretul succesului lor este motivarea, cantonamentele, dar și dorința de a duce faima Republicii Moldova departe de hotarele țării.

Potrivit lui Oleg Sclifos, antrenorul lotului național al Federaţiei de Luptă Naţională "VOIEVOD", pentru obținerea succesului, un rol foarte important l-a jucat procesul de pregătire, antrenamentele pentru Campionat desfășurîndu-se într-o zonă montană.

„La acest turneu au participat peste 8000 de tineri din 120 de țări. A fost o concurență enormă, dar noi am fost cei mai buni, ceea ce ne face să fim mîndri de băieții care îi avem”, a menționat Sclifos.

 

Potrivit lui Nicolae Pascaru, președintele Federației de Luptă Națională „VOIEVOD”, tinerii care s-au ales cu medalii sînt originari din Orhei, iar locuitorii acestei regiuni a țării, din cele mai vechi timpuri, erau cei care țineau hotarul și apărau țara de cei mai aprigi prădători. 

Reamintim că la Campionatul Mondial, care s-a desfășurat în orașul italian Carrara, sportivii moldoveni au cucerit trei medalii de aur și una de argint. Prestanța echipei Federației de Luptă Națională „VOIEVOD” în acest an a fost cea mai reușită din istoria performanțelor luptătorilor noștri la Campionat.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load