O femeie are cinci copii, dar militează pentru “Stat Islamic” (VIDEO)

O femeie are cinci copii, dar militează pentru “Stat Islamic” (VIDEO)

Este mama a cinci copii, dar şi-a făcut un cont fals în reţele de socializare pentru a promova interesele “Statului Islamic” (“ISIS”).

 

Aceasta a intrat într-un grup numit „Power Strangers”, unde alături de alţi adepţi, distribuie informaţii şi imagini detaliate despre modul de operare al grupării. Farhana Ahmed, în vîrstă de 40 de ani, şi-a făcut un cont fals de Facebook sub numele de „Kay Adam” pentru a face propagandă pentru “ISIS”.

Grupul are deja peste 1500 de membri, activitatea cea mai intensă fiind înregistrată între Septembrie şi Noiembrie 2015. Procurorul Ben Lloyd a declarat pentru Old Bailey că „femeia a postat un link către un alt site ce conţinea foarte multe informaţii şi ştiri legate de ISIS, dar mai rău, existau şi videoclipuri cu militanţii aflaţi în diferite misiuni”.

Un poliţist care a reuşit să se infiltreze în grupul secret a spus că oamenii postează articole despre „cum să înjunghi persoane” sau despre „cum să faci o bombă”. Farhana Ahmed riscă să facă închisoare după ce pledat vinovată în faţa acuzaţilor de terorism, scrie The Sun.

 

 

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load