Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Discuţie telefonică dintre şefii diplomaţiilor Republicii Moldova şi Qatarului

6 noi. 2017,, 15:31   Politică
4202 1

Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Andrei Galbur, a avut o discuție telefonică cu ministrul Afacerilor Externe al Statului Qatar, Mohammed bin Abdulrahman bin Jassim Al-Thani.

Șeful diplomației qatariene și-a exprimat regretul profund în legătură cu decesul ambasadorului Republicii Moldova în Statul Qatar, Valeriu Tihonov, și a subliniat aportul personal al diplomatului moldovean la consolidarea relațiilor moldo-qatariene în calitate de prim ambasador al ţării noastre la Doha.

La rîndul său, Galbur l-a asigurat pe interlocutor că compasiunea exprimată de către oficialii qatarieni de cel mai înalt nivel a fost transmisa familiei Tihonov și i-a mulțumit pentru tratamentul special acordat lui Valeriu Tihonov pe perioada întregului mandat în calitatea sa de ambasador al Republicii Moldova în Statul Qatar.

În acelaşi context, a fost exprimată gratitudinea la adresa autorităților qatariene pentru suportul generos şi grija acordată în procesul repatrierii corpului neînsuflețit al diplomatului în Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?