X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Dialogul continuă: Reprezentanții FMI o nouă vizită la ANRE

4 noi. 2017,, 20:00   Economie
4312 4

Reprezentanții Misiunii Fondului Monetar Internațional au întreprins o vizită în cadrul Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică. La întrevedere au fost prezenți conducerea și colaboratorii din cadrul Agenției.

În cadrul întrevederii discuțiile au fost axate pe importanța strategică a autorității de reglementare în implementarea legii cu privire la energetică și a legilor sectoriale cu privire la energia electrică și cea a gazelor naturale, dar și aprobarea tarifelor în sectoarele reglementate.

Directorul General, Tudor Copaci a salutat vizita experților și a menționat importanța colaborării pe parcursul anilor între cele două instituții. Iar practicile internaționale și experiența statelor europene rămâne în continuare a fi una primordială pentru dezvoltarea sectoarelor reglementate.

Menționăm că la moment ANRE lucrează asupra noilor metodologii de calculare a tarifelor pentru energia electrică distribuită și furnizată, precum și pentru energia termică.

În final, reprezentanții FMI au reconfirmat deschiderea pentru un dialog constructiv și continuarea unei colaborări bazată pe cele mai bune practici internaționale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?