X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

E posibil că "Formula-1" să rămînă fără echipa sa de frunte

4 noi. 2017,, 00:30   Sport
3149 0

Echipa "Ferrari" nu exclude varianta că ar putea părăsi "Formula 1", dacă noile reguli nu-i vor conveni.

O declarație în acest sens a făcut directorul executiv al "Ferrari" Sergio Marchionne. În prezent, FIA (Federația Internațională de Automobilism) și conducerea "Formulei-1" au prezentat deja proiectul său de Regulament în ce privește motoarele, iar pe 7 noiembrie echipele și conducerea Campionatului vor discuta despre probabila introducere a limitelor pentru bugete în "Formula-1"

"Liberty" are intenții bune, una dintre care este de a reduce cheltuielile pentru întreținerea echipei, ceea ce este bine, cred. Dar există cîteva lucruri cu care nu putem fi nici pe departe de acord. Adevărul este că acum sîntem în mijlocul disputei cu privire la dezvoltarea strategică. Vedem că acest sport va avea un nou curs în 2021 și acest lucru ar trebui să ducă la unele decizii din partea "Ferrari", citează spusele lui de Marchionne postul TV NBC Sports.

Ferrari nu va participa la aceste jocuri, dacă nu vor fi oferite condiții, în care vom putea susține brand-ul pe piața mondială și vom consolida poziția producătorului. În caz contrar, vom părăsi campionatul, iar Consiliul de Administrație va sărbători pînă cînd cowboy-ii nu se vor întoarce acasă", a concluzionat reprezentantul "Ferrari".

De remarcat faptul că "Ferrari" este singura echipă care a participat la toate Campionatele Mondiale din anul 1950, avînd la activ peste 900 de starturi la etapele "Formula 1".


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?