Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Iurie Bolboceanu, în stare gravă la spital

3 noi. 2017,, 14:40   Politică
8423 3

O nouă amînare pe cazul fostului deputat Bolboceanu, din motiv ce acesta este internat în spital. El este învinuit de spionaj în favoarea Federației Ruse. Acesta se declară nevinovat.

„Nu am ce comenta… În cazul dat chiar domnul avocat ar putea să vă dea mai multe informații fiindcă, eu nu cunosc. A invocat faptul că inculpatul se află într-o stare gravă în spital și atît”, a menționat procurora Tatiana Grigoraș.

„Urmarea detenției mai mult de opt luni în condiții inumane și degradante s-a agravat esențial starea sănătății și a fost internat de urgență din spitalul penitenciarului într-o instituție specializată. A suferit o intervenție chirurgicală la inimă la cord. Starea este ca după operație”, a declarat avocatul lui Bolboceanu, Gheorghe Malic.

În cadrul ședinței urma să se decidă dacă lui Bolboceanu i se va prelungi arestul în penitenciarul 13 sau nu. Avocatul lui Bolboceanu susține că acesta nu este vinovat și solicită eliberarea acestuia din penitenciar.

Potrivit unei persoane din escortă, Bolboceanu este internat în spitalul Pruncu, din acest motiv ședința a fost amînată. Dacă vina îi va fi demonstrată, fostul deputat democrat risca 20 de ani de închisoare. Pe parcursul urmării penale, Iurie Bolboceanu s-a declarat nevinovat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?