VOLVO XC90:Cea mai bună ofertă a sezonului ©

VOLVO XC90:Cea mai bună ofertă a sezonului

Compania  DAAC-Autosport, importator oficial al automobilelor Volvo în Moldova, te invită să beneficiezi de cea mai bună ofertă  a sezonului actual.  

În perioada 1 noiembrie -31 decembrie, la achiziționarea unui automobil Volvo XC90, poți alege una dintre oferte.  

Oferta de leasing, cea mai profitabilă pe piață, de la "Volvo Finance"

"Volvo Finance" oferă condiții de finanțare excepționale,  

- 0% comision,

- 0% asigurare casco

- 7% leasing

Set individual de accesorii suedeze   Volvo

Boxa pentru acoperiș  "Space Design"- este o boxă modernă, exclusivă,   aerodinamică, care grație designului unic  asigură rezistența minimă a aerului  

Treapta încorporată  Running board , exclusivă și stilată, subliniază aspectul de lux al automobilului. Treapta încorporată  "Running board" cu iluminare  facilitează intrarea și ieșirea din automobil, dar și încărcarea/descărcarea port-bagajului de pe acoperișul mașinii. 

Set  de roți originale  Volvo, cu anvelope de iarnă   

Setul de roți  R19 "Turbine Silver" este livrat împreună cu anvelopele de iarnă. Acestea sînt echilibrate și controlate pe timp de iarnă, pentru un șofaj sigur .Roțile de iarnă îmbunătățesc caracteristicile mașinii  îi  asigură  o mai bună aderență pe suprafețele reci, înzăpezite sau înghețate. 

Legendarul SUV, cu  confortul  inegalabil  și  siguranța-i legendară, este acum și mai accesibil.

Fă un pas spre  renumitul  Volvo XC90/Află mau multe despre ofertă pe site-ul   https://www.volvocars.com/ro-md/servicii/own_and_enjoy/offers/xc90_offers  sau în salonul auto Volvo, de pe bulevardul Cantemir,14.

Doritorii să testeze  automobilul pot lăsa cererile pe site-ul: https://www.volvocars.com/ro-md/test-drive sau la numerele de telefon : 022 578 930, 078 300 005

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Sondaj Toate

load