COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2958
Puterea stiri: 6792
Coronavirus stiri: 7612

Scandal la ANI. A fost necesară implicarea poliției pentru ca fostul președinte “să se calmeze”

2 noi. 2017,, 11:41   Politică
7086 1

În temeiul scrisorii oficiale semnate de Președintele Parlamentului Andrian Candu, însoțite de o notă a Comisiei juridice, numiri și imunități a Parlamentului, la 01 noiembrie 2017 în cadrul Autorității Naționale de Integritate a avut loc restabilirea ordinii de drept, anunță Serviciul de presă al instituției, citat de NOI.md


Potrivit sursei, dat fiind faptul că ex-președintele CNI Anatolie Donciu nu era de acord cu scrisoarea semnată de Președintele Parlamentului, nu a executat indicațiile vicepreședintelui Victor Strătilă de a nu influența negativ angajații ANI, a fost solicitată intervenția serviciului operativ al poliției pentru a-l determina pe Anatolie Donciu, să respecte ordinea de drept.


Numai după intervenția poliției Anatolie Donciu s-a conformat cerințelor legale. Totodată, pentru a explica legalitatea acțiunilor sale, Anatolie Donciu a fost citat la Inspectoratul de poliție.


Referitor la acțiunile altor angajați ai ANI, referitoare la incitarea la neîndeplinirea indicațiilor vicepreședintelui Victor Strătilă, se va efectua o anchetă internă.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽