Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Un avion “a uitat” două sicrie în New York

2 noi. 2017,, 01:30   Externe
3249 0

Un avion pakistanez a uitat două sicrie în New York, chiar la ultima cursă pe care compania Pakistan International Airlines (PIA) o efectua în Statele Unite, scrie bbc.com.

PIA a anunțat că a dispus deschiderea unei anchete interne pentru a stabili cum a fost posibil ca rămășițele umane care trebuiau duse în Pakistan să rămînă pe JFK Airport. Cele două sicrie trebuiau încărcate în avionul PIA care efectua cursă directă New York – Lahore, pe 28 octombrie. Din motive necunoscute acestea au fost lăsate pe aeroportul newyorkez.

Mai rău pentru familiile decedaților a fost faptul că cursa din 28 octombrie era ultima a companiei pakistaneze și a fost nevoie să se apeleze la serviciile companiei Etihad Airlines, pentru care a fost ridicată interdicția de zbor, pentru a prelua sicriele și a le duce în Pakistan.

PIA a transmis că eroarea a fost cauzată de compania de handling de pe aeroportul american și nu de echipajul său. ”Regretăm neplăcerile cauzate din cauza neglijenței agenției de handling la sol a companiei aeriene. Ne exprimăm simpatia față de membrii familiilor persoanelor decedate”.


Între timp, una dintre familii a cerut ca ruda lor să fie îngropată în Maryland, în timp ce celălalt sicriu a fost preluat de Etihad Airways și dus la Lahore.

PIA a transmis că va suporta toate cheltuielile presupuse de preluarea sicriului de către Etihad.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?