X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4038

PDM se modernizează. Au fost create 13 departamente de specialitate

19 iul. 2013,, 18:41   Politică
3501 10
Foto: tribuna.md
În cadrul Partidului Democrat din Moldova au fost create 13 departamente de specialitate. Decizia a fost luată astăzi, în cadrul ședinței Consiliul Politic Național al partidului, transmite NOI.md.

Potrivit liderului PDM, Marian Lupu, departamentele au ca scop să analizeze problemele cu care se confruntă R. Moldova ca în final să vină cu diverse inițiative legislative de soluționare a lor.

”Au fost create departamente în diferite domenii – sănătate, economie, justiție, administrare publică și altele. În fruntea fiecărui departament este cîte un vicepreședinte al PDM. Pînă în toamnă va fi completată componența acestor departamente. Pentru ce? Partidul dincolo de priorități, sarcini și declarații trebuie să fie capabil să elaboreze soluții pentru problemele prioritare cetățenilor R. Moldova. Ne-am propus pînă în septembrie – octombrie ca departamentele să vină cu un pachet amplu de inițiative legislative, propuneri și soluții concrete pentru problemele social-economice din țară”, a declarat Marian Lupu.

Totodată, Marian Lupu a ținut să precizeze că aceste modificări interne nu sînt parte a unei campanii electorale. ”Munca politică a unui partid înseamnă nu doar propagandă și ideologie goală, ci soluționarea unor probleme concrete. Așa dorim noi să muncim în continuare. Mai ales că pe parcursul a 3 ani de zile, în special în cadrul unor crize politice, ne-am pomenit că politicienii se confruntau unii cu alții. Sînt convins că a venit timpul cînd partidele trebuie să termine cu acest dialog interminabil și să asculte ce spune cetățeanul. Să dăm mai multe rezultate decît s-a întîmplat pînă în prezent”, a precizat Marian Lupu.

De asemenea, Marian Lupu a subliniat că la ședința Consiliului de astăzi a fost pusă în discuție situația social politică din țară, în deosebi prezentul și viitorul guvernării.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?