X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Prințul Harry și iubita lui sînt de fapt veri

1 noi. 2017,, 00:30   Externe
4091 0

O investigație a arborelui genealogic al prințului Harry și al actriței Meghan Markle a scos la iveală că cei doi sunt de fapt veri.

Deși au crescut pe maluri diferite ale Oceanului Atlantic, un studiu arată că cei doi sunt veri îndepărtați mulțumită unor strămoși comuni din secolul al XV-lea, notează metro.co.uk.

Tatăl lui Meghan Markle, cineastul Thomas Markle, are un strămoș englez numit Ralph Bowes. Ralph Bowes a fost un magistrat însărcinat cu aplicarea legii în comitatul Durham, din Marea Britanie și a trăit în perioada 1480-1518.

Bunurile lui au ajuns, prin succesiune, după mai multe generații, la George Bowes, un politician înrudit cu Elizabeth Bowes-Lyon. Elisabeth Bowes-Lyon a fost soția regelui George al VI-lea al Regatului Unit și mama Elisabetei a II-a, cea care urma să devină regină în 1952 și pînă în prezent. Regina Elisabeta a II-a a devenit bunica lui Harry în 1984.


Studiul relevă că o parte dintre strămoșii lui Meghan Markle, din partea tatălui, au traversat Oceanul Atlantic în 1632. Markle și Harry care au o relație de 14 luni, ar intenționa să anunțe de Crăciun că se căsătoresc și caută un apartament pentru a se muta împreună la Londra.

Recent, actrița Meghan Markle a decis să abandoneze serialul „Suits”, după ce s-ar fi logodit în august cu prințul Harry, potrivit mass-media britanice, citate de ziarul spaniol ABC.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?