X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Compania "AgroProfi" a prezentat la Expoziția "Moldagrotech" soluții eficiente pentru agricultura ©

31 oct. 2017,, 11:07   Business
10020 1

În perioada 18-21 octombrie la Centrul Internațional de Expoziții "Moldexpo" se desfășoară cea de-a XXXIII-a Expoziție Internațională Specializată "Moldagroteh".

În cadrul Expoziției produsele sale le-a prezentat, de asemenea, sponsorul general compania «AgroProfi», care le oferă producătorilor agricoli din Moldova soluții eficiente pentru rezolvarea problemelor de producție. Este vorba de tehnică și piese de schimb de la producătorii cu renume mondial, cum ar fi: Case IH, Maschio Gaspardo, Väderstad, Bobcat, Gregoire Besson, Zavod Kobzarenko.

Directorul General al «AgroProfi», Vladimir Ghiliov, a declarat că «AgroProfi» este întotdeauna gata să vină în întîmpinarea clientului și împreună cu partenerii financiari să ofere soluții financiare profitabile pentru achiziționarea tehnicii.

Compania «AgroProfi» și partenerul acesteia, Case IH, nu numai comercializează echipamente agricole, dar și oferă soluții eficiente pentru agricultori. Potrivit spuselor lui Igor Tcaciuc, reprezentant al Companiei Case IH, companiile oferă conceptul 3S (Sales, Spare Parts, Service), ceea ce presupune și deservirea, piese de schimb și tehnică agricolă.

"AgroProfi" dispune de o gamă largă de piese de schimb, inclusiv de circa 15 000 de piese diferite, ceea ce permite furnizarea neîntreruptă a acestora, în caz de necesitate.

"Specialiștii calificați sînt gata să ofere orice suport tehnic necesar, lucrări de deservire și întreținerea tehnică a utilajului agricol -7 zile pe săptămînă, 24 de ore pe zi", a menționat Fiodor Belicevicen, șeful Centrului Service al Companiei «AgroProfi».

«AgroProfi are plăcerea să le prezinte clienților, prietenilor și partenerilor companiei o serie de noutăți, în cadrul Expoziției "Moldagroteh Autumn-2017". În special, sîntem foarte bucuroși să vă demonstrăm un plug de producție «Gregoire Besson», unul dintre principalii producători mondiali de pluguri și echipamente de cultivare, dar și semănătoarea îmbunătățită de la compania «Väderstad», întregul proces de monitorizare a lucrărilor căreia este realizat printr-un sistem special în baza iPad-ului. De asemenea, Compania «AgroProfi» prezintă remorca, produsă de Compania “Zavod Kobzarenko“ din Ucraina, pentru lucrări agricole, a povestit Igor Ciudnii, șeful Departamentului Vînzări al Companiei «AgroProfi».

Expoziția "Moldagroteh" (de toamnă) este unul dintre cele mai mari proiecte expoziționale în domeniul agriculturii, la care este prezentat întregul spectru de mașini și utilaje agricole noi, precum și cele mai avansate tehnologii și materiale pentru producția agricolă. Expoziția este organizată anual, toamna și primăvara.

Compania "AgroProfi" a prezentat la Expoziția "Moldagrotech" soluții eficiente pentru agricultură.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?