X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Un britanic a așteptat 40 de ani să se însoare cu dragostea vieții lui (FOTO)

31 oct. 2017,, 01:30   Externe
3518 0

Doi britanici trăiesc o poveste de dragoste desprinsă parcă din filme.

Bill Brookman și Madeleine Coburn s-au cunoscut în urmă cu patru decenii, însă nu au putut să aibă o relație, așa cum își doreau. Tatăl ei i-a interzis acesteia să iasă în oraș. Se pare însă că celor doi le-a fost scris să fie împreună. Au fost nevoiți însă să aștepte 40 de ani pentru a se căsători, relateză bbc.com.

Bill Brookman a invitat-o inițial în oraș, la un pub, pe Madeleine Coburn, în 1978. El avea 23 de ani și ea 16. Cei doi s-au cunoscut în orașul Leicestershire, orașul în care locuiesc. La 16 ani, Madeleine a jucat într-o piesă regizată de Bill, iar tînărul a decis să o invite în oraș. Ea acceptat, însă nu și-a făcut apariția la întîlnire. Tatăl i-a interzis să se ducă, considerînd că Bill nu este potrivit pentru fiica lui.

„Am fost dezamăgit, dar așa este viața”, spune Bill, care nu știa pe vremea aceea de ce Madeleine nu a venit în pub.


De atunci, cei doi au mers pe drumuri separate, pînă în 2008. Atunci, cei doi s-au întâlnit din nou și au început să iasă tot mai des împreună. Ei povesteau cum au decurs viețile lor unui jurnalist BBC, cînd Bill a decis să o întrebe pe Madeleine dacă vrea să-i fie soție. Probabil intimidată de faptul că se afla în direct, Madeleine a refuzat să răspundă în direct. A acceptat, însă, într-o discuție privată.

„Căile destinului sunt foarte ciudate, dar trebuie să mărturisesc că uneori merită să aștepți 40 de ani”, a spus Bill. Madeleine nu s-a căsătorit niciodată, însă Bill are doi fii cu o fostă soție.

„Faptul că nu am ieșit împreună în perioada cînd eram tineri înseamnă că ne-am trăit amîndoi viețile frumos. După aia, ne-am regăsit și ni s-a întîmplat ceva special, cred că suntem foarte norocoși”, a spus, la rîndul ei, Madeleine. Povestea lor amintește de cea a alți doi britanici, care s-au născut în aceeași zi, la același spital, iar după 50 de ani s-au căsătorit.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?