X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

O dispoziție privind începerea sezonului de încălzile pentru toți nu va fi în acest an

28 oct. 2017,, 15:01   Capitala
9244 0

Conectarea la agentul termic a blocurilor de locuit are loc în mod individual. O dispoziție privind începerea sezonului de încălzile pentru toți nu va fi în acest an.

Șeful Direcției relații publice a Primăriei municipiului Chişinău, Vadim Brînzaniuc, a declarat pentru IPN că pe 9 octombrie primarul interimar Nistor Grozavu a semnat o dispoziție prin care a dispus permiterea deschiderii sezonului de încălzire în grădinițe, instituții de învățămînt, spitale și pentru fondul locativ, la solicitarea locatarilor.

În ultimele zile tot mai mulți locuitori ai capitalei spun că le este foarte frig în apartamente și se întreabă cînd autoritățile vor începe sezonul de încălzire. Vadim Brînzaniuc spune că acești trebuie să se adreseze, într-un număr mai mare, gestionarilor fondurilor locative unde trebuie să anunțe că sînt pentru deschiderea sezonului de încălzire în casele lor. Iar pentru conectarea căldurii, gestionarul blocului, la rîndul său, trebuie să se adreseze cu o cerere la sediul teritorial al întreprinderii, în funcție de sector.

Anterior deschiderea sezonului de încălzire pentru fondul locativ avea loc la mijlocul lunii octombrie printr-o dispoziție a primarului general. Dar era permisă conectarea la căldură și mai devreme la solicitarea locatarilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?