Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Poliţia, pe urmele şoferilor cu geamuri fumurii la maşini! Ce amenda riscă

28 oct. 2017,, 13:31   Societate
10005 0

Inspectoratul Naţional de Patrulare a lansat operaţiunea "Umbriş" pe întreg teritoriul ţării. Astfel, poliţiştii îi caută pe şoferii care au parbrizul sau suprafeţele de geam ale portierelor din faţă umbrite.

"Începînd cu ziua de ieri 27 octombrie curent și pe parcursul următoarelor zile angajații Inspectoratului Național de Patrulare desfășoară operațiunea "Umbriș" pe întreg teritoriul țării.

Operațiunea are scop de prevenire, în contextul că ne aflăm în perioada rece a anului și persistă foarte des ceaţă, iar din această cauză se diminuează mai tare cîmpul vizual al șoferului dacă parbrizul sau suprafeţele de geam ale portierelor din faţă sînt umbrite.

Conducătorii auto care vor fi depistați în trafic că circulă cu geamuri fumurii vor fi sancționați contravențional cu o amendă de la 600 pînă la 1.200 lei cu aplicarea a 3 puncte de penalizare" se arată în comunicatul emis de INP.


În ultimele nouă luni ale anului, 3.177 de șoferi care aveau parbrizul sau suprafeţele de geam ale portierelor din faţă umbrite au fost sancționați.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?