Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Oamenii de știință au anunțat "dezlegarea" misterului Triunghiului Bermudelor

28 oct. 2017,, 02:30   Ştiinţă şi IT
5869 2

Oamenii de știință americani au venit cu declarația că au rezolvat misterul Triunghiului Bermudelor.

Specialiștii Serviciului Meteorologic al SUA timp de aproape 10 ani s-au chinuit să rezolve sinistrul fenomen din celebrului Triunghi al Bermudelor. În cele din urmă, ei au făcut o declarație senzațională: misterul a fost rezolvat.

Ei au reușit să explice numeroasele naufragii ale navelor maritime și prăbușirile aeronavelor în această regiune misterioasă. Potrivit opiniei lor, de vină ar fi o anomalie aeriană ciudată, care se manifestă în moduri diferite, dar cel mai des în formă de nori hexagonali neobișnuiți. Acești nori, plutesc deasupra Triunghiului Bermudelor, adunîndu-se adesea într-o carcasă ciudată, care provoacă fenomene îngrozitoare în aer și pe mare, ce distrug totul în calea lor.

Nu-i așa că explicația oferită e făcută în modul deja familiar pentru știința ortodoxă: totul e în cadrul legilor fizicii, ce-i drept, unele fenomene așa și nu au reușit pînă acum să le facă înțelese. Iar aceste fenomene stranii - nori hexagonali ciudați, care nu ar trebui să existe în natură, concentrarea lor stranie în ceva similar cu carcasele, ca și cum special pentru a ataca corăbiile și avioanele. Și, în sfîrșit, în această „declarație senzațională“, cum nu a fost înainte, astfel nu există nici acum o explicație plauzibilă a faptului de ce navele aeriene și maritime dispar fără urmă, iar cînd sînt găsite, acestea sînt fără echipaje? Ei bine, astfel multe alte ciudățenii ale Triunghiul Bermudelor așa și au rămas - mistere.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?