X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Regina Elisabeta a avut de cîștigat din cursele de cai

26 oct. 2017,, 23:00   Externe
4872 1

Vă vine sau nu să credeţi, 6,7 milioane de lire sterline, aceasta este suma pe care regina Elisabeta a II-a a cîştigat-o în ultimii 30 de ani datorită premiilor obţinute la concursuri de caii săi.

Deşi are 91 de ani, suverana britanică a fost fotografiată în mai multe rînduri făcînd echitaţie. Dacă vă întrebaţi care a fost cel mai spornic an pentru suverana Marii Britanii, es bine de ştiut că anul 2016 afost cel mai norocos în cîştiguri. Mai exact, regina Elisabeta a obţinut aproape 600 mii de lire sterline.

Regina Elisabeta a II-a se află pe locul 11 în topul proprietarilor de cai cu cele mai mari încasări de pe urma acestora, potrivit edition.cnn.com. Iubitoare de animale de cînd era copil, ea este cunoscută pentru pasiunea de a creşte cai de rasă, dar şi de a asista la curse hipice. Deşi are 91 de ani, suverana britanică a fost fotografiată în mai multe rânduri făcând echitaţie.

Cea mai longevivă suverană din istoria Marii Britanii continuă să se bucure, în pofida vîrstei înaintate, de unul din hobby-urile sale preferate de când era o copilă, deoarece potrivit propriilor sale declarații "o face să se simtă o ființă umană".


Elisabeta a II-a a făcut o plimbare cu calul pe malul rîului Tamisa și în împrejurimile castelului Windsor, situat în afara Londrei, unde regina locuiește mare parte a anului, notează ziarul. Mama prințului Charles, moștenitorul tronului britanic, a refuzat întotdeauna să poarte caschetă pentru a nu-și deranja coafura iar în locul ei poartă un Batic legat sub gât.

Ziarul “The Telegraph” subliniază că regina este din nou sănătoasă după ce a suferit de o răceală puternică la sfîrșitul anului trecut care a împiedicat-o să-și exercite angajamentele oficiale, precum asistarea la slujba de Crăciun și la petrecerea de Anul Nou la reședința Sandringham, din comitatul Norfolk.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?