Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4051

Apartamentul unui fost demnitar, de vînzare cu 4,7 milioane lei (FOTO)

18 iul. 2013,, 14:36   Societate
4497 1
Foto : unimedia.com
Un apartament de lux cu trei camere, din complexul locativ guvernamental situat pe str. Serghei Lazo din Chişinău, este scos de vînzare la un preţ de 4,7 milioane de lei. Luxosul apartament a aparţinut unuia dintre foştii miniştri de interne, general-locotenentului de miliţie, Nicolae Bradulov, care l-ar fi vîndut ulterior lui Valeriu Baciu, administratorul unei firme de transport, care s-a judecat în anul 2008 cu Ministerul Transportului şi cu soţia unui judecător de la Curtea de Apel Chişinău pentru ruta de transport de pe traseul Chişinău-Soroca, relatează ZDG.md.

În prezent, de vînzarea apartamentului se ocupă Petru Profire, reprezentantul Guvernului la Dubăsari, despre care Baciu spune că este nepotul său.

În 2007, familia Bradulov a vîndut apartamentul de pe strada Lazo lui Valeriu Baciu. „Aici totul este de calitate. Vedeți peste tot că e design italian, spaniol și francez. Am cumpărat apartamentul de la generalul Bradulov. Eu am făcut toată reparația. Eu mi-am făcut casă acum și aici locuiește de un an de zile nepotul meu Petru (reprezentant al Guvernului la Dubăsari). Deja vreau să-l vînd. Îl sunați pe Petru și ne întîlnim cînd aveți banii”, a declarat pentru zdg.md, proprietarul apartamentului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?