Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

PAS și PDA vor merge în bloc la toate alegerile

26 oct. 2017,, 13:20   Politică
5127 0

Blocul electoral format de Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Platforma Demnitate și Adevăr va fi valabil și pentru alte scrutine decît cel parlamentar.

Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la postul de televiziune TVR Moldova.

„Cînd am vorbit despre unitatea forțelor democratice, pro-europene, m-am referit la o agendă mult mai lungă decît prezidențialele. M-am referit la agenda parlamentarelor, localelor și cred că asta ar trebui să fie preocuparea noastră”, a declarat președintele PPPDA, Andrei Năstase.

Potrivit lui, un motiv în plus pentru a merge pe această cale ține și de modificarea sistemului electoral. „Vom continua în același sens conștienți fiind că doar prin unitatea noastră putem să înlăturăm această guvernare”, spune liderul PPDA.

Maia Sandu, președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, a declarat că cele două partide trebuie să fie foarte puternice în următoarele alegeri parlamentare ca să poată păstra parcursul european al țării.

Lidera PAS a declarat că împreună cu PPPDA sînt în căutarea celei mai bune formule pentru a obține cel mai bun rezultat la alegerile parlamentare și își doresc să discute și despre următoarele scrutine.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?