X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Show coregrafic de excepție semnat de „Joc”

26 oct. 2017,, 11:51   Afiș
3348 0

Ansamblul „Joc” invită la 3 noiembrie, ora 18:00, la premiera unui show coregrafic excepţional ,,JOC – energia vieţii”', notează NOI.md.

Spectacolul este regizat de Sandu Vasilachi, creat cu ocazia a 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Republica Moldova şi Statul Israel, cu care Ansamblul va efectua un turneu pe pămînturile sfinte după premiera din ţară.

Ansamblul Național Academic de Dansuri Populare „Joc” a fost constituit în luna august 1945. El reprezintă prin excelență cea mai înaltă expresie a folclorului moldovenesc: reflectă caracterul și stilul și, în același timp, exprimă aspirațiile și sentimentele culturii poporului moldovenesc, de-a lungul istoriei sale multimilenare. De la prima sa apariție artistică, Ansamblul “Joc” a activat întotdeauna cu pasiune și loialitate.


„Joc” are un repertoriu foarte vast, cu un număr impresionant de dansuri – peste 80 – și un număr mare de programe concertistice. Ansamblul a concertat în fața a milioane de persoane, în cadrul a peste 10 mii de spectacole, dintre care 4 mii în străinătate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?