X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4044

Candu se îndoiește că Sandu ar fi fost un președinte bun

25 oct. 2017,, 10:10   Politică
4762 4

Andrian Candu este de părere că liderului PAS, Maia Sandu, îi lipsesc calitățile necesare unui președinte de țară. Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii „Important” de la TVC 21, notează NOI.md.

Potrivit lui, pe lîngă calitățile pe care le are și viziunile proeuropene, liderul PAS are și unele neajunsuri.

„Eu privesc lucrurile din două perspective - Maia Sandu are unele calități bune, este pro-occidentală, are viziunile pe care le are și PD. Am sesizat și unele neajunsuri în tot ceea ce înseamnă comunicare și management, ceea ce simt eu ca persoană care am lucrat puțin cu ea în Guvern. La conducerea unui stat este necesar să fie persoane care pot administra inclusiv crize, care să știe să analizeze la rece, să asculte și să ia decizii rapide”, a comentat Candu.

Democratul susține că în politică trebuie de cele mai dese ori să abordezi lucrurile practic, iar această trăsătură îi lipsește Maiei Sandu.

„Crize au fost și mai pot apărea. La conducerea statului trebuie să fie oameni care știu să reacționeze ca atare. Cu regret, nu cred că Maia Sandu este o persoană care poate să acționeze în perioade de criză și într-un anumit context. Trebuie să ai anumite abilități de a lucra cu oamenii, însă nu am simțit că le are. Aduc drept exemplu campania electorală de anul trecut: avea șansa să devină președintele dacă știa să-și calibreze declarațiile și acțiunile”, a adăugat Candu.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?