Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Ronaldo a venit la ceremonie cu iubita sa însărcinată (FOTO)

25 oct. 2017,, 01:00   Sport
5195 0

Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucător de fotbal din 2017, iar de la acest eveniment nu puteau lipsi membrii familiei lui, foarte mîndri de realizările starului.

Fotbalistul portughez a venit la eveniment împreună cu iubita sa însărcinată în ultimul trimestru, Georgina Rodriguez, dar și cu fiul cel mare al atacantului echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo jr. ( 7 ani).

Este pentru prima dată cînd o vedem pe iubita lui Ronaldo la un eveniment de anvergură, căci puținele au fost aparițiile sale publice de cînd s-a zvonit că poartă în pîntece un copil, primul prunc al cuplului. Modelul în vîrstă de 22 de ani a rămas însărcinată cam în același timp în care gemenii lui Ronaldo cu ajutorul unei mamei surogat, Eva și Mateo, veneau pe lume.


Așa că luni seara am putut vedea o familie fericită și pe Georgina în toată spendoarea sa, fiind o gravidă superbă într-o rochie argintie de mătase care îi venea de minune. Tânăra este însărcinată în aproape opt luni și îi va dărui lui Ronaldo cel de-al patrulea copil, primul al cuplului, pînă la sfârșitul acestui an.

Toți trei au fost foarte eleganți, iar în timp ce superba mămică a ales o rochie lungă cu decolteu adânc care i-a subliniat burtica de gravidă, Ronaldo și Ronaldo Jr. au purtat costume elegante la premiile FIFA decernate la Londra.

Mai mult, conform presei portugheze, nu doar că iubita sa îi va dărui un copil, însă fotbalistul este mai convins ca niciodată că vrea să o țină pe Georgina lîngă el toată viața. Așa că pune capăt burlăciei. În 2018 cei doi se vor căsători, însă data nu este stabilită.

Ronaldo i-a pus Georginei pe deget un inel de logodnă cu diamante în valoare de 265 de mii de euro. Cît despre viitoarea mămică, probabil că se va descurca de minune în acest nou rol pentru că a exersat îndelung pe gemenii Eva și Mateo.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?