Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Start înscrierii la Festivalul „Cel mai activ Voluntar 2017”

24 oct. 2017,, 17:40   Societate
2883 0

S-a dat startul perioadei de înscrieri la Festivalul „Cel mai activ Voluntar 2017”, notează NOI.md.

Evenimentul se organizează anual pentru a recunoaşte public meritele voluntarilor din localităţile Raionului Anenii Noi şi din regiunea transnistreană.

Festivalul este organizat de Asociaţia de Tineret „Şansa” și Fondul pentru Tineri Varniţa, cu suportul Fundaţiei Est Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al RM, Administrația publică locală Varnița și Consiliul Raional Anenii Noi.

La concurs pot participa voluntari de orice vîrstă, organizaţii, companii şi consilii locale de tineret ce promovează voluntariatul, tineri talentaţi în ale scrisului, artei fotografice și video, precum și jurnalişti care au promovat activităţile de voluntariat.

Toți doritorii sînt încurajați să completeze un singur formular de participare, la care să anexeze şi alte materiale relevante. Data limită pentru prezentarea dosarelor este 25 noiembrie 2017, ora 17.00.


Formularele pot fi completate direct pe pagina web:www.fondultinerilor.varnita.md sau pot fi expediate pe adresa de e-mail fondultinerilor@varnita.md; budistean@mail.ru și prin poştă, pe adresa: MD 6539, r-l Anenii Noi, s. Varniţa, str. Tighina 64, etajul II, biroul 21.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?