X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Serviciul Stare Civilă a rămas fără șef

23 oct. 2017,, 14:36   Politică
4097 1

Lucia Ciobanu și-a anunțat astăzi plecarea din funcția de șef al Serviciului Stare Civilă, pe care-l conduce din 2008, dar și din cadrul colectivului, după 30 de ani de activitate. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare.

„Dragi si scumpi colegi !

Orice început are și un sfîrșit…

Astăzi se încheie activitatea mea în cadrul Serviciului Stare Civilă.Timpul,care s-a scurs(30 ani…) de cînd muncim împreună,a confirmat că Colectivul pe care am avut onoarea și plăcerea să-l conduc,a fost un izvor nesecat de competență,profesionalism,perseverență,responsabilitate,spirit de sacrificii și dedicație,personalitate,energie și dinamism,în fața căruia orice obiectiv a devenit realitate,iar posibilul-indispensabilul.

Grație acestei echipe forte,instituția „Starea Civilă” a cunoscut în ultimii ani o evoluție incredibilă,fiind catalogată ca o instituție de succes și care a creat oportunități de dezvoltare continuă.


Îmi exprim și pe-această cale toată admirația,recunoștința și sincerele mulțumiri pentru conlucrare,pentru încredere,pentru susținere,pentru încurajare și pentru lecțiile de Omenie pe care le-am primit de la DVS,și chiar nu-mi este frică de ziua de mîine…

Vă doresc mult succes,realizez,că schimbările cer eforturi enorme,dar am încredere în capacitățile și potențialul fiecăruia de a face față tuturor provocărilor,și Vă încurajez în toate pornirile,care au drept centru de greutate-prestarea serviciilor publice de calitate în interesul cetățeanului !

Îmi doresc mult să păstrez legătura de suflet cu DVS,chiar și dacă nu voi mai face parte din echipa SERVICIULUI STARE CIVILĂ.

Orice sfîrșit este doar un nou început…a voastră,Lucia Ciobanu…”, a scris Ciobanu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?