X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Putin a comentat posibila participare a Xeniei Sobciak la alegerile prezidențiale

19 oct. 2017,, 17:01   Externe
6005 4

Succesul unei femei la alegeri depinde de programul ei, și nu de simpatiile personale, consideră Putin.

Președintele Rusiei Vladimir Putin astăzi, la conferința de presă de după summit-ul BRICS a comentat informația despre posibila participare a Xeniei Sobciak la alegerile prezidențiale din martie.

Ca răspuns la întrebarea corespondentului de la „Vedomosti“, referitor la faptul cum a reacționat Putin la înaintarea candidaturii lui Sobciak la funcția de președinte al Rusiei, Putin a declarat că el nu trebuie să determine cine este mai bun pentru poporul rus. "Dar fiecare om, conform legii, are dreptul să-și înainteze candidatura. Și Xenia Sobciak nu face în acest caz excepție. L-am respectat și tratat cu stimă pe tatăl ei [Anatolie Sobciak], consider că este o figură remarcabilă în istoria rusă contemporană. Spun acest lucru fără urmă de ironie. El era foarte decent, a jucat un rol important în destinul meu. Dar cînd vine vorba de a candida la președinție, lucrurile de natură personală nu pot juca niciun rol semnificativ. Depinde de ce program va oferi ea, dacă va candida într-adevăr, cum își va construi campania prezidențială. Iată de toate acestea va depinde succesul sau eșecul acestei încercări a ei".

"Am auzit prima dată că ea intenționează să candideze la alegeri. Sînt sigur că pot exista și alți candidați, cu siguranță aceștia vor fi", a adăugat Putin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?