X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Deasupra Dubaiului a fost observat un obiect care lumina (VIDEO)

19 oct. 2017,, 05:00   Externe
4100 0

Mulți dintre comentatori chiar au reușit să presupună că pe înregistrarea video a fost filmat zborul unui meteorit sau al unui avion, ce a luat foc.

Mai tîrziu însă mass-media a clarificat confuzia. Pe cer, deasupra Emiratului Arab al Dubaiului, localnicii au văzut un obiect zburător neidentificat, care i-a speriat, nu glumă. Înregistrarea video a trecerii în zbor a acestui obiect ciudat a fost publicată pe rețelele de socializare de numeroși cetățeni ai Emiratelor Arabe Unite.

Ulterior însă mass-media au făcut lumină în acest caz, citînd comentariul grupului astronomic din Dubai, potrivit căruia ieri noaptea, pe cer, au putut fi văzute fragmente ale unei rachete-purtătoare, care ardea în straturile dense ale atmosferei Pămîntului. Potrivit experților, cel mai probabil, cetățenii au urmărit arderea rămășițelor navei ruse de marfă Progres.

Dar cea mai plauzibilă este versiunea că aceasta era o rachetă-purtătoare Soiuz, ieșită din uz, cu ajutorul căreia nava Progress MS07 fusese scoasă anterior pe orbită.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?