Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

PPDA rămîne fără un vicepreședinte, considerat „cel mai generos sponsor”

18 oct. 2017,, 11:40   Politică
2950 3

Vicepreşedintele Partidului Demnitate şi Adevăr (PPDA) Aliona Mandatii se retrage definitiv din politică. Despre aceasta a anunțat Mandatii pe o rețea de socializare, precizînd că motivul ar fi lipsa de timp, transmite NOI.md.


„Pentru ca să faci politică serios, trebue să-i acorzi mult timp, iar în Republica Moldova trebue să-i acorzi și multă sănătate. Eu nu dispun de niciuna, deci nu pot face politică serios. Din aceste motive am hotărît sa mă retrag pentru totdeauna din politică!, a spus aceasta.


Aliona Mandatii este considerată, potrivit Ziarului de Gardă, cel mai generos sponsor al Platformei DA. În anul 2016, ea a donat formațiunii 28 de mii de lei, iar prin intermediul celor două firme pe care le deține, 263 de mii de lei. Cu cinci mii de lei la bugetul partidului a participat și fiul antreprenoarei, Cătălin Mandatii.

Săptămînile trecute, în cadrul unui interviu pentru tribuna.md, Mandatii și-a exprimat nemulțumirea în legătura cu faptul că PAS, condus de Maia Sandu, întîrzie cu un răspuns la invitația PPDA de a forma o coaliție pentru alegeri parlamentare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?