PPDA rămîne fără un vicepreședinte, considerat „cel mai generos sponsor”

PPDA rămîne fără un vicepreședinte, considerat „cel mai generos sponsor”

Vicepreşedintele Partidului Demnitate şi Adevăr (PPDA) Aliona Mandatii se retrage definitiv din politică. Despre aceasta a anunțat Mandatii pe o rețea de socializare, precizînd că motivul ar fi lipsa de timp, transmite NOI.md.


„Pentru ca să faci politică serios, trebue să-i acorzi mult timp, iar în Republica Moldova trebue să-i acorzi și multă sănătate. Eu nu dispun de niciuna, deci nu pot face politică serios. Din aceste motive am hotărît sa mă retrag pentru totdeauna din politică!, a spus aceasta.


Aliona Mandatii este considerată, potrivit Ziarului de Gardă, cel mai generos sponsor al Platformei DA. În anul 2016, ea a donat formațiunii 28 de mii de lei, iar prin intermediul celor două firme pe care le deține, 263 de mii de lei. Cu cinci mii de lei la bugetul partidului a participat și fiul antreprenoarei, Cătălin Mandatii.

Săptămînile trecute, în cadrul unui interviu pentru tribuna.md, Mandatii și-a exprimat nemulțumirea în legătura cu faptul că PAS, condus de Maia Sandu, întîrzie cu un răspuns la invitația PPDA de a forma o coaliție pentru alegeri parlamentare.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load