X 
Arşiţa stiri: 163
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1455

Ce vrea să facă un fost viceprimar de Omsk cu vinurile moldovenești

18 oct. 2017,, 12:10   Economie
3378 0

Fostul vice-primar al orașului Omsk, Iosif Drobotenko, dorește să devină furnizor al vermuturilor și vinurilor aromatizate ale Fabricii de Vinuri "Buchetul Moldovei", de la Dubăsari.

Pentru a promova acest produs în Rusia, Dlui propune deschiderea unei Case de Comerț mixte la Omsk, transmite NOI.md.

Potrivit informațiilor oferite de presa rusă, fostul viceprimar al orașului Omsk, fostul reprezentant al Primăriei Moscova, Iosif Drobotenko, a declarat acest lucru în cadrul unei emisiuni la Primul canal TV din Transnistria, după ce a participat la Ziua Porților Deschise, organizată de Fabrica de Vinuri de la Dubăsari, care produce vermuturilor și vinurilor aromatizare "Buchetul Moldovei", în cinstea aniversării a jumătate de secol de activitate a întreprinderii.

Potrivit presei ruse, acum doi ani, Iosif Drobotenko și-a dorit să devină guvernator al regiunii Omsk. La Fabrica "Buchetul Moldovei" din regiunea transnistreană a sosit în calitate de antreprenor interesat de livrarea vinurilor.


"Întreprinderea nu stă pe loc. Creează noi produse. Omskul este mijlocul Rusiei. Am propus să deschidem împreună Casa de Comerț și vom promova produsele. Locuitorii Rusiei își amintesc de ea, cît de întrebată era aceasta", a declarat Iosif Drobotenko.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав