Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3993

Tinerii „Partidului Nostru” reprezintă cu demnitate Moldova la festivalul din Soci

17 oct. 2017,, 14:54   Societate
2296 0

În jur de 50 de tineri şi tinere, activişti ai aripei tinere a „Partidului Nostru”, participă la întîlnirile cu funcţionari de stat, reprezentanţi ai societăţii civile şi politicieni din Rusia la cel de-al XIX-lea Festival Internaţional al Tinerilor şi Studenţilor din Soci.

Despre aceasta delegaţii festivalului au relatat pe reţeaua de socializare Facebook.

„Deja pentru al treia zi ne aflăm la cel de-al XIX-lea Festival Internaţional al Tinerilor şi Studenţilor din Soci. Cursurile, platformele de discuţii, precum şi întîlnirile cu personalităţi cunoscute, printre care ministrul de Externe al Federaţiei Ruse, Serghei Lavrov, precum şi şeful fracţiunii PLDR în Duma de Stat a Rusiei, Vladimir Jirinocvski. Scopul de bază al evenimentelor este obţinerea experienţei care va putea fi implementată în ţara natală, Moldova, precum şi schimbul la nivel cultural al tinerilor din diverse ţări. Sîntem foarte bine dispuşi, reflectăm şi memorizăm informaţia primită”, a scris unul dintre tinerii activişti.

Pentru aripa tînără a „Partidului Nostru” participarea la festivalul tineretului din Soci este o posibilitate excelentă de a face schimb de experienţă cu persoane de aceeaşi vîrstă atît originare din Rusia, cît şi alte ţării ale lumii, a declarat anterior vicepreşedintele „Partidului Nostru” Ilian Caşu.
Între 14 şi 21 octombrie, la Soci are loc cel de-al XIX-lea Festival Internaţional al Tinerilor şi Studenţilor, la care participă peste 20 de mii de tineri din 150 de ţări ale lumii.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?